Alla inlägg den 10 maj 2010

Av marsvinsliv - 10 maj 2010 15:39

Frågan ställdes till mig i går utav en bekant med ett hårt tonfall och en min som om jag hade berättat att jag brukar slicka på allmäna toastolar när hon hörde att jag har marsvin hemma!

När jag försynt sa att det var 4 st trodde jag hon skulle svimma...


När jag kom hem på kvällen fick jag dock svaret på "vad jag har dom till" för när jag tog upp nycklarna för att öppna min ytter dörr hörde jag redan på utsidan hur marsvinen började skrika, när jag väl kom in så tog dom i från tårna i sin välkommenhemmatte sång.

När jag  kom in i köket stod 4 små sötnosar på led och studsade av upphetsning för att jag kom hem, Vivan tog ett extra varv runt buren i full fart och Garp ruskade frenetiskt på sig och små bockade.

När jag tar upp Siri kurar hon i hop sig i min nacke och tjatar som bara hon kan göra, undra vad hon berättar för mig??

Med andra handen  lyfter jag upp Garp och han gör som vanligt när man lyfter honom,  han slappnar av i hela kroppen och blir som en varm trasdocka, han får en puss på sin rosa näsa och tjocka läppar innan han och Siri får återvända till tjejerna.

Hela gänget springer då till andra änden av hagen där kylskåpet står och vänder sig sen om och stirrar på mig, mat???

Klart dom får kvällsgodis!!

ja, jag vet vad jag har dom till i alla fall...dom ger mig en stor glädje, berikar mitt liv med sina personligheter och får mig att skratta nästan varje dag åt deras galna påhitt!

Ovido - Quiz & Flashcards